Voor 2022 heeft flexexpert afspraken voor collectieve zorgverzekeringen gemaakt met De Friesland Zorgverzekeraar en Menzis. Door hier gebruik van te maken, bespaar je al snel op je zorgverzekering. Vergelijk voor jezelf of en hoeveel je met een collectiviteitskorting voordeliger uit bent.

Deze kortingsregelingen zijn ook interessant als je al verzekerd bent bij De Friesland of Menzis maar nog niet via een collectiviteit. Jij, je partner en/of kinderen kunnen hier gebruik van maken als je werknemer bent van flexexpert, flexexpert onderwijs, flexexpert solutions of flexexpert techniek.

Meteen je zorgpremie met korting berekenen?
Ga voor De Friesland naar collectief verzekerd, vul bij de collectiviteit Flex Expert (let op spatie) in en kies voor de zorgverzekering die bij u past.

Voor Menzis ga naar Korting met een collectief, vul voor werkgever FlexExpert in en kies de gewenste zorgverzekering.

Voor meer informatie kijk op de sites van De Friesland en Menzis.
Bellen voor een persoonlijk advies naar De Friesland 058 291 31 31 of Menzis 088 222 49 00 kan natuurlijk ook.

 

LET OP! Het opzeggen van je huidige ziektekostenverzekering kan tot 31 december 2021. Je moet vóór 1 februari 2022 een nieuwe verzekering hebben afgesloten. Ons advies: doe dit op hetzelfde moment! Bovendien kun je daarbij ook de opzegging laten regelen door de nieuwe ziektekostenverzekeraar.