Voor werknemers

Voor werknemers

Veel medewerkers kiezen voor Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Bij deze leerweg kiest de medewerker voor een opleiding die bestaat uit een combinatie tussen werken en leren. Vaak gaat de medewerker één dag per week naar school en is de medewerker de rest van de week aan het werk bij het leerbedrijf. De medewerker treedt bij ons in dienst en wordt door ons aan het leerbedrijf ter beschikking gesteld voor het opdoen van de nodige praktijkervaring. Doordat de medewerker bij ons in dienst treedt, zorgen wij voor de juiste contracten en de salarisadministratie en hoeft het leerbedrijf zich hier geen zorgen over te maken.

Voor medewerkers is een BBL-traject een passende manier om een opleiding te volgen en praktijkervaring op te doen. Daarnaast kiezen veel medewerkers voor een BBL-traject omdat ze salaris ontvangen voor het werk dat ze doen. Op deze manier kunnen medewerkers zowel aan hun toekomst werken én inkomen genereren.

Voor werkgevers

Voor werkgevers

Ook voor werkgevers is een BBL-traject vaak een goede oplossing. Er bestaan verschillende financiële regelingen waar leerbedrijven gebruik van kunnen maken waardoor het werken met medewerkers die een BBL-traject volgen financiële voordelen oplevert. Een ander groot voordeel is dat je als leerbedrijf jong talent kennis kunt laten maken met je bedrijf en je daarmee de kans krijgt talenten aan je organisatie te binden.

Wij helpen de medewerkers bij het vinden van een passende functie bij een leerbedrijf en wij helpen de leerbedrijven bij het vinden van medewerkers die goed bij de organisatie passen. Dit alles om te zorgen voor een goede match en een langdurige en plezierige werkrelatie tussen het leerbedrijf en de leerling.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droombaan!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd