Opleidingen

Opleidingen

Om een langdurige werkrelatie met je medewerker te behouden, is het belangrijk dat je de medewerker voldoende kansen biedt om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Vaak is het voor de volgende stap in de carrière van de medewerker nodig dat de medewerker een opleiding, cursus of training gaat volgen. Ook zien we vaak dat een medewerker niet (meer) over de juiste opleiding beschikt en bijgeschoold moet worden.

Wij inventariseren welke opleiding het best past bij jouw organisatie, de inhoud van de functie en de ambities van de medewerker. Veel opleidingen sluiten onvoldoende aan bij de praktijk. Het is daarom cruciaal dat medewerkers ook intern goed worden ingewerkt en opgeleid.

Hoe leid je je nieuwe medewerkers op een efficiënte wijze op, hoe snel krijg je ze inzetbaar voor je organisatie en hoe zit het met de kosten? Wij kunnen je helpen bij deze vraagstukken en samen met jou passende scholing inrichten voor de huidige of nieuwe medewerkers van jouw organisatie.

Wij van FlexExpert
Wij van FlexExpert
Algemeen

Telefoonnummer

050 309 73 40

E-mailadres

wij@flexexpert.nl

Op zoek naar nieuwe werknemers?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droomcollega's!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar nieuwe werknemers?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd