Werken bij ons

Werken bij ons

Openstaande vacatures

Controller

Controller

Cijfertjes, daar ben je de hele dag mee in de weer. Of het nou gaat om de verkoopresultaten of de btw-aangifte: jij weet er alles van. Je controleert elke week de administratie en zorgt ervoor dat alles wat met euro’s te maken heeft goed verloopt. Maar je maakt ook analyses van bijvoorbeeld uren en resultaten.
Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Elke week controleer jij of alles goed gaat met de salarissen. Krijgt iedereen z’n loon? En gaat het allemaal volgens de CAO die erbij hoort? Maar ook de Belastingdienst is één van je vast klanten. Je regelt de btw-aangifte en je bent verantwoordelijk voor de pensioenafdrachten en aangiftes. Verder maak je analyses en help je bij controles. Hebben je collega’s vragen? Dan heb jij het antwoord.
Assistent accountmanager Techniek

Assistent accountmanager Techniek

Je bent de rechterhand van de accountmanager Techniek. Die help je dus bij alles waar je nodig bent. Je hebt veel contact met mensen van buiten FlexExpert. Bijvoorbeeld met klanten, opleidingsinstellingen of certificeringsinstituten. Maar je houdt je ook bezig met onze eigen werknemers. Zo controleer en verwerk je de uren, maar bestel je ook werkkleding en gereedschap.
Recruiter / Marketing & communicatie medewerker

Recruiter / Marketing & communicatie medewerker

Eerst het marketinggedeelte. We werken samen met een marketingbureau. Jij houdt goed contact met hen en zorgt ervoor dat ze de juiste input krijgen. Samen met het bureau schrijf je de vacatureteksten. Je zet vacatures online, houdt reacties bij en stuurt elke kandidaat een berichtje. Je beheert onze social media en website. Maar je hebt ook recruitmenttaken. Zo ga je op zoek naar de beste kandidaten voor onze vacatures en voer je kennismakingsgesprekken met ze. Je werkt bij ons op kantoor maar thuiswerken kan ook.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droombaan!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd