Werken bij ons

Werken bij ons

Openstaande vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst is geen dag het zelfde en krijg je de ruimte om met jouw talent een verschil te maken. Met veel plezier en hard werken zorg je er iedere dag voor dat onze uitzendkrachten en klanten alle mogelijke ondersteuning krijgen en zo flexibel en onbezorgd kunnen werken.
Administratief medewerker Groningen

Administratief medewerker Groningen

Als administratief medewerker verzamel je gegevens die nodig zijn voor een correcte afhandeling van de salarisadministratie en handelt dit administratief af. Je bewaakt CAO wijzigingen, het aflopen van arbeidsovereenkomsten, ziek- en betermeldingen. Je beantwoordt telefonisch en schriftelijk vragen van klanten en medewerkers. Je controleert uren en draagt zorg voor een correcte uitbetaling van de salarissen.
(Junior) Controller

(Junior) Controller

Cijfertjes, daar ben je de hele dag mee in de weer. Of het nou gaat om de verkoopresultaten of de btw-aangifte: jij weet er alles van. Je controleert elke week de administratie en zorgt ervoor dat alles wat met euro’s te maken heeft goed verloopt. Maar je maakt ook analyses van bijvoorbeeld uren en resultaten.
Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Elke week controleer jij of alles goed gaat met de salarissen. Krijgt iedereen z’n loon? En gaat het allemaal volgens de CAO die erbij hoort? Maar ook de Belastingdienst is één van je vast klanten. Je regelt de btw-aangifte en je bent verantwoordelijk voor de pensioenafdrachten en aangiftes. Verder maak je analyses en help je bij controles. Hebben je collega’s vragen? Dan heb jij het antwoord.
Verzuimcoach

Verzuimcoach

Als verzuimcoach regel jij alles wat met verzuim te maken heeft. Je neemt ziekmeldingen aan en bent het aanspreekpunt voor Arbodiensten, leidinggevenden en medewerkers. Je doet controles, zet controlesystemen op en maakt rapportages over het verzuim. Maar je hebt ook een coach-functie. Zo zoek je met medewerkers die om wat voor reden dan ook arbeidsongeschikt zijn, naar een oplossing. Soms betekent dat minder werken, soms ander werk. Of misschien bedenk jij wel een totaal andere creatieve oplossing.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droombaan!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd