Wij werken voor jou

Wij werken voor jou

Wij houden ons de hele dag bezig met in-, door- en uitstroom van werknemers en alles wat daarbij komt kijken.

Werknemers vinden

Het vinden van medewerkers die goed passen bij jouw organisatie is in deze krappe arbeidsmarkt een enorme uitdaging. Het niet vinden van een geschikte medewerker of het aannemen van een medewerker die niet bij de organisatie blijkt te passen, hebben tot gevolg dat de organisatie niet optimaal functioneert. Dit heeft behoorlijke impact op de mensen in jouw team en negatieve financiële gevolgen voor jouw bedrijf.

Om geschikte nieuwe collega’s voor jouw organisatie te vinden, is het nodig dat we een goed beeld hebben van jou als ondernemer, van jouw bedrijf en van de functie. We komen bij je langs om kennis met je te maken en meer te weten te komen over de onderneming. Dit zodat we onze werving- en selectieprocedure kunnen afstemmen op de organisatie en de functie. Met onze kennis van jouw organisatie en onze kennis van de regionale arbeidsmarkt zijn wij in staat een goede (voor)selectie te maken van medewerkers die passen bij jouw zoekvraag.

Ons werk bestaat altijd uit maatwerk. Samen met jou bepalen we per keer welke vorm van dienstverlening het best voor jou werkt. Dit kan werving- en selectie zijn, maar ook uitzenden, detachering of payroll.

Werknemers vinden

Werknemers behouden

Het vasthouden van goede medewerkers is minstens zo belangrijk, maar ook minstens zo moeilijk, als het vinden van geschikte medewerkers. Om medewerkers betrokken te houden bij jouw onderneming is het goed om periodiek met je medewerkers in gesprek te gaan. Het is belangrijk op de hoogte te zijn van de wensen en ambities van jouw medewerkers en hieraan bij te dragen.

Wij ondersteunen je bij het voeren van deze gesprekken. Doordat wij continu op de hoogte zijn van de (regionale) ontwikkelingen op de arbeidsmarkt kunnen we jou helpen bij het zetten van de juiste stappen om de medewerkers aan jouw organisatie te binden. Door medewerkers de kans te geven zich te ontwikkelen binnen jouw organisatie, bijvoorbeeld door het aanbieden van een opleiding of training, draag je bij aan de ontwikkeling en daarmee aan het werkplezier van de medewerker.

Werknemers behouden

Afscheid nemen van werknemers

Het is niet te voorkomen dat je soms afscheid moet nemen van een medewerker. Dit kan het geval zijn als de medewerker jouw organisatie is ontgroeid of als een medewerker niet langer bij de organisatie past. Soms is er sprake van een mismatch of een conflict. Of een medewerker kan wegens (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid niet langer bij jouw bedrijf werken. In overleg met jou en de medewerker gaan wij op zoek naar een nieuwe werkomgeving voor de medewerker, zodat jullie op een positieve manier uit elkaar kunnen gaan. 

Afscheid nemen van werknemers

Op zoek naar nieuwe werknemers?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droomcollega's!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar nieuwe werknemers?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd