Ik zoek werk

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe werkplek? Wij zetten alles in het werk om jouw wensen te vervullen. Hoe we dat doen? Dat is maatwerk en bepalen we samen met jou. We kunnen je helpen met het vinden van nieuw werk, het zetten van de volgende stap in je carrière, het vinden van een passende opleiding of een combinatie van deze twee in een outplacementtraject. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Een baan vinden

In de huidige arbeidsmarkt zijn er veel openstaande vacatures. Heb je op dit moment geen werk? Dan is het een hele uitdaging om in het grote aanbod van bedrijven en functies een baan te vinden die bij je past. Met onze kennis van de bedrijven in jouw omgeving helpen we je met het vinden van jouw ideale baan.

Heb je op dit moment een baan, maar mis je iets in je werk? Besteed je veel tijd aan het bestuderen van vacatures en/of het voeren van sollicitatiegesprekken, maar vind je het spannend om je huidige (vaste) baan op te zeggen? Dan gaan wij voor jou aan het werk. Op basis van jouw wensen zoeken wij een (vaste) baan die op jouw lijf geschreven is. De volgende stap in jouw carrière of zelfs een carrière switch hoeft namelijk niet ten koste te gaan van baanzekerheid.

We beginnen met een kennismakingsgesprek. We willen je graag leren kennen om inzicht te krijgen in jouw profiel en te weten waar jouw wensen en ambities liggen. Met deze informatie gaan we voor je op zoek naar een organisatie en functie die bij jou passen. Ben je nog niet tevreden? Dan zoeken we verder. Want iedereen verdient een leuke baan!

Een baan vinden

Opleidingen

Wellicht heb jij, net als veel anderen, op zeer jonge leeftijd moeten beslissen welke opleiding of studie je ging doen. Het is dan niet gek dat je op een gegeven moment je interesse in het werkgebied waarvoor je bent opgeleid verliest. Wil je verder groeien binnen het bedrijf waar je werkt of wil je iets totaal anders gaan doen? Of heb je er in je jonge(re) jaren voor gekozen geen studie te doen en meteen aan het werk te gaan?

In al deze gevallen kan het zijn dat een opleiding, cursus of training nodig is om de volgende stap in jouw (nieuwe) carrière te kunnen zetten. Het is belangrijk dat je weet welke cursus of opleiding het beste bij jou past en wat de beste route is om jouw doel te bereiken. Wil je een avondopleiding of volg je liever overdag lessen? Zoek je een meerjarige opleiding of toch liever een cursus of training van kortere duur? Wij helpen je hierbij graag. Je bent immers nooit te oud om te leren!

Opleidingen

Outplacement

Het kan zijn dat jij en jouw werkgever niet meer bij elkaar passen. Dit kan komen omdat het niet meer klikt of omdat je de functie bent ontgroeid. Ook kan het zijn dat je door (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid niet langer in je huidige werkomgeving kunt blijven en op zoek moet naar ander werk. In veel van deze gevallen wordt door de werkgever een outplacementtraject aangeboden. Wij gaan graag samen met jou aan het werk.

Onze outplacementtrajecten zijn maatwerk. Al onze trajecten beginnen met een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren te kennen en te onderzoeken of het tussen ons klikt. Voor een prettig en succesvol traject is het belangrijk dat jij je prettig voelt bij de persoon met wie je gaat samenwerken.

In het outplacementtraject is o.a. aandacht voor jouw profiel, je ervaring, je ambities en jouw netwerk. Ook onderzoeken wij of het zinvol of noodzakelijk is een opleiding te volgen voor de volgende stap in jouw carrière. Samen met jou zetten wij alles in het werk om een leuke nieuwe werkplek voor je te vinden.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droombaan!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd