Werving en selectie

Werving en selectie

Het vinden van een nieuwe collega kost tijd en is lastig. Het vinden van een collega die perfect pas bij de functie en de organisatie is nog lastiger. Het is belangrijk dat je als werkgever goed voor ogen hebt welke kwalificaties de nieuwe medewerker moet hebben, zowel wat betreft opleiding en ervaring, maar (vooral) ook wat betreft karakter en type mens. Want het hebben van een goede klik met de medewerker is noodzakelijk voor een goede match.

Voor het bepalen van het profiel van de nieuwe medewerker gaan wij met je in gesprek en denken we met je mee. Zodra het profiel is bepaald, gaan wij voor je op zoek en voeren we gesprekken met potentiële kandidaten. Op basis van alles wat je ons hebt verteld en onze kennis van jouw bedrijf, bepalen we welke kandidaten we aan je voorstellen. Jij bepaalt met welke kandidaten je een kennismakingsgesprek wenst te voeren en wij plannen deze gesprekken in. Als je dat wilt, zijn wij bij deze gesprekken aanwezig.

Als je enthousiast bent geworden over een of meer van de kandidaten, bepalen we samen met jou de vervolgstappen. Soms ben je er meteen uit, soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Bij werving- en selectie bestaat ons werk uit bemiddeling. Als je keuze is gevallen op een bepaalde kandidaat dan bied je deze kandidaat een baan aan en komt hij of zij rechtstreeks bij je in dienst.

Wij werken voor jou en bieden maatwerk. Heb jij specifieke wensen of ideeën over onze selectieprocedure? Laat ons dat dan weten!

Wij van FlexExpert
Wij van FlexExpert
Algemeen

Telefoonnummer

050 309 73 40

E-mailadres

wij@flexexpert.nl

Op zoek naar nieuwe werknemers?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droomcollega's!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar nieuwe werknemers?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd