Outplacement

Outplacement

Het kan zijn dat jij en jouw medewerker niet meer bij elkaar passen. Dit kan komen omdat het niet meer klikt of omdat de medewerker niet mee kan komen met de groei of professionalisering van de organisatie. Ook kan het zijn dat de medewerker door (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid niet in jouw bedrijf kan blijven en op zoek moet naar ander werk. In veel van deze gevallen biedt de werkgever de werknemer een outplacementtraject aan. Wij gaan graag met jouw medewerker aan het werk.

Onze outplacementtrajecten zijn maatwerk. Al onze trajecten beginnen met een kennismakingsgesprek tussen ons en de medewerker, zodat we kunnen onderzoeken of het tussen ons en de medewerker klikt. Voor een prettig en succesvol traject is het belangrijk dat de medewerker zich prettig voelt bij onze medewerker met wie hij of zij gaat samenwerken.

In het outplacementtraject is o.a. aandacht voor het profiel, de ervaring, de ambities en het netwerk van de medewerker. Ook onderzoeken wij of het zinvol of noodzakelijk is dat de medewerker een opleiding gaat volgen. Samen met jouw medewerker zetten wij alles in het werk om een leuke nieuwe werkplek voor de medewerker te vinden.

Wij van FlexExpert
Wij van FlexExpert
Algemeen

Telefoonnummer

050 309 73 40

E-mailadres

wij@flexexpert.nl

Op zoek naar nieuwe werknemers?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droomcollega's!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar nieuwe werknemers?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd