Uitzenden

Uitzenden

Bij uitzenden treedt de medewerker, nadat wij de werving en selectie van de medewerker hebben verzorgd, bij ons in dienst. Wij stellen de medewerker (‘uitzendkracht’) vervolgens aan jouw bedrijf ter beschikking. De medewerker verricht werkzaamheden onder jouw leiding en toezicht. Bij uitzenden is sprake van een driehoeksverhouding tussen de medewerker, jou als inlener en ons als formeel werkgever.

Bij uitzenden kunnen wij er voor kiezen om gedurende de eerste periode dat de medewerker werkzaamheden verricht het zogenaamde uitzendbeding met de medewerker overeen te komen. Op grond van dit beding eindigt het dienstverband tussen ons als formeel werkgever en de medewerker op het moment dat jij geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de medewerker en je de opdracht met ons beëindigt. Daarnaast is het bij uitzenden mogelijk een langere periode te werken met tijdelijke contracten dan bij een regulier dienstverband of bij payroll.

Het kan zijn dat je in eerste instantie kiest voor een uitzendconstructie, maar dat je de medewerker na een bepaalde tijd een rechtstreeks dienstverband wilt aanbieden. Op deze manier gebruik je de uitzendconstructie als een proefperiode waarin je kunt onderzoeken of de medewerker bij jouw organisatie past en voldoet aan jouw wensen.

Ook komt het voor dat de uitzendconstructie uiteindelijk langer duurt dan in eerste instantie gedacht. Het uitzendbeding is dan niet meer van toepassing en wij bieden de medewerker dan een jaarcontract of een contract voor onbepaalde tijd aan. In dat geval is het contract tussen ons en de medewerker niet meer zomaar tussentijds op te zeggen. Dit uitzenden voor langere periode wordt ook wel ‘detacheren’ genoemd.

Heb jij als ondernemer behoefte aan medewerkers, maar wens je flexibel te kunnen afschalen wanneer nodig? Dan is uitzenden een passende oplossing.

Wij van FlexExpert
Wij van FlexExpert
Algemeen

Telefoonnummer

050 309 73 40

E-mailadres

wij@flexexpert.nl

Op zoek naar nieuwe werknemers?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droomcollega's!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar nieuwe werknemers?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd