Payroll

You roll, we pay

Je geschatte kosten

Bruto uurloon {{ moneyFormat(brutoFloat) }}
Factor voor reken module vanaf 59% {{ moneyFormat(administratiekosten) }}
Berekende kosten {{ moneyFormat(totaal) }}

De uitkomst van deze calculator betreft een indicatie en kan niet worden opgevat als een aanbod van FlexExpert. Het bepalen van de exacte tarieven is maatwerk. Neem contact met ons op en wij gaan vrijblijvend voor je aan het rekenen.

Wil je een vrijblijvende maatwerkofferte ontvangen?
Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Payroll

Bij uitzenden en detachering hebben wij de werving- en selectie van de medewerker op ons genomen. Wij zijn op basis van jouw zoekvraag op zoek gegaan naar de betreffende medewerker of de betreffende medewerker was al bij ons in dienst. Vervolgens wordt de medeweker door ons aan jou ter beschikking gesteld. Bij payroll ligt dit anders.

Van payroll is sprake als jij een medewerker die je zelf hebt gevonden en geselecteerd of een medewerker die al bij jou in dienst is, via ons wenst in te huren. Wij bieden de betreffende medewerker(s) een dienstverband bij ons aan en deze medewerker wordt vervolgens door ons aan jou ter beschikking gesteld om onder jouw leiding en toezicht werkzaamheden te verrichten.

Als de werving en selectie van de medewerker niet door ons is verzorgd en er dus sprake is van een payrollovereenkomst, dan mogen wij geen uitzendbeding met de medewerker overeenkomen. Ook is het bij payroll, anders dan bij uitzenden, niet mogelijk om meer dan drie contracten voor bepaalde tijd te sluiten met de medewerker. Daarnaast heeft het verschil tussen een uitzendovereenkomst of een payrollovereenkomst gevolgen voor de arbeidsvoorwaarden van de medewerker, waaronder het pensioen. In een persoonlijk gesprek vertellen we je hier graag meer over.

Wij van FlexExpert
Wij van FlexExpert
Algemeen

Telefoonnummer

050 309 73 40

E-mailadres

wij@flexexpert.nl

Door te kiezen voor payroll nemen wij het juridisch werkgeverschap van jouw medewerkers over. Doordat de medewerkers bij ons in dienst komen, besteedt je ook de volledige salarisadministratie en alle andere lasten die horen bij het juridisch werkgeverschap aan ons uit. Indien een medewerker arbeidsongeschikt wordt, dan nemen wij de ziektekosten voor onze rekening. Wij werken voor jou en zorgen op de achtergrond dat alles voor jou en de medewerkers goed is geregeld. Dit zodat jij je volledig kunt focussen op jouw business.

  • geen administratieve rompslomp
  • geen juridische- of administratiekosten
  • geen verzuimkosten
  • HRM advies inbegrepen
  • kosten gelijkmatig verspreid
  • bewaking en naleving van cao geborgd

Op zoek naar nieuwe werknemers?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droomcollega's!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar nieuwe werknemers?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd