Succesverhaal: Wim bij Royal Bodewes

Succesverhaal: Wim bij Royal Bodewes

Rene Plat
Rene Plat
Leestijd 2 minuten

De handtekening is gezet: Wim Ploeger (38) heeft vanaf juli 2022 een vast contract bij FlexExpert! Als logistiek medewerker bij scheepsbouwer Royal Bodewes in Hoogezand heeft Wim het helemaal naar z’n zin. René heeft hem geholpen om dit mooie plekje te vinden en wij hebben hem gevraagd hoe het nu met hem gaat. 

Ha Wim! Hoe bevalt je werk bij Royal Bodewes?

“Ik loop nu iets minder dan anderhalf jaar rond op de scheepswerven in Hoogezand. Eerst was ik heftruckchauffeur en magazijnmedewerker. Dat vond ik al heel leuk, maar inmiddels ben ik doorgegroeid tot logistiek medewerker.”

Leuk zeg! Wat deed je hiervoor dan?

“Tot 2015 werkte ik bij PPG Fiberglass. Daar was ik gekomen via MF uitzendbureau. Daarna ging ik eigenlijk van baantje naar baantje. Die baantjes duurden vaak niet lang, dus ik moest tussendoor ook vaak WW aanvragen. Maar ja, thuiszitten vind ik ook niks aan.”

Snap ik helemaal. Hoe ben je dan bij FlexExpert gekomen?

“Op een goede dag, belde René mij. We kenden elkaar nog, omdat ik een keer eerder via René een korte klus bij Job4Life had. Hij had gezien dat ik weer op zoek was naar werk en belde me meteen. Er was namelijk een klus voor me bij bakkerij Veenhuis (tegenwoordig bakkerij Borgesius) in Sappemeer. Dus daar ben ik toen via FlexExpert aan de slag gegaan.”

Maar hoe kwam je dan bij Royal Bodewes terecht?

“Ja, dat is heel wat anders dan de bakkerij hè! Na ongeveer anderhalf jaar was de klus in de bakkerij afgelopen. Maar gelukkig stond René alweer klaar met wat nieuws voor mij: heftruckchauffeur bij Royal Bodewes. Daar ben ik toen naartoe gegaan.”

Dat ging lekker vlot. Naar je zin?

“Absoluut! Het werk is hartstikke leuk en al snel kon ik doorgroeien naar logistiek medewerker. En wat ook heel mooi is: toen ik daar ongeveer anderhalf jaar werkte, besloot FlexExpert mij vast aan te nemen. Dat wilde ik natuurlijk ook wel. Op 1 juli 2022 heb ik het contract getekend en ik werk nu met heel veel plezier voor FlexExpert bij Royal Bodewes. Ik ben René en FlexExpert erg dankbaar voor hun vertrouwen in mij!”

Ook op zoek naar wat nieuws? We helpen je graag iets te vinden dat bij jou past. Bekijk onze vacatures of stuur ons een berichtje. Dan spreken we snel wat af! 

Over Royal Bodewes

Royal Bodewes is een echt familiebedrijf uit Hoogezand. Al meer dan 200 jaar bouwen ze schepen die de hele wereld over gaan.

Rene Plat
Rene Plat
Accountmanager Techniek

Telefoonnummer

0611835715

E-mailadres

werving@flexexpert.nl

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droombaan!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd