Succesverhaal: Irina bij IN SYNERGY

Succesverhaal: Irina bij IN SYNERGY

Dewi Spoelman
Dewi Spoelman
Leestijd 4 minuten

Sinds eind mei van dit jaar werkt Irina Filatova (28) bij IN SYNERGY, de praktijk voor acupunctuur en chiropractie in Groningen. Best wel een dingetje, want Irina is juist iemand die graag reist en de wereld ontdekt. Hoe is dit zo gekomen? Dewi vroeg het haar!

Hoi Irina, wat leuk om je weer te zien! Waarom heb je bij FlexExpert gesolliciteerd?

“Ik was specifiek op zoek naar een parttime baan. Bij FlexExpert zag ik er een vacature was voor 20 uur, voor receptionist bij een acupunctuur- en kinetische chiropractiepraktijk. De receptie leek me heel leuk en ik vind alternatieve geneeswijzen interessant. Dus ik heb meteen gesolliciteerd.”

“Toen kwam ik bij Dewi op intakegesprek. Het was een gezellig gesprek, we hadden meteen een klik. Eerst hadden we het uitgebreid over de vacature zelf, daarna over de toekomst. Ik gaf aan dat ik nog niet zeker wist of en hoe lang ik in Groningen zou blijven. Ik vind het namelijk geweldig om de wereld en verschillende culturen te ontdekken.” 

“Tegelijkertijd had ik nog twee andere sollicitaties lopen, maar ik had toch het beste gevoel bij IN SYNERGY. Dewi zei later ook dat ze stiekem al had gezien dat deze baan mij op het lijf was geschreven. Daarom waren we beiden blij dat ik deze baan kreeg, ook al twijfelde ik op dat moment over hoe lang ik nog in Groningen zou blijven of überhaupt in Nederland.” 

Tijdens ons intakegesprek gaf je aan dat je inderdaad aan dat je niet zeker wist of je in Groningen zou blijven. Hoe sta je daar nu in?

“Ik heb het heel erg naar mijn zin bij IN SYNERGY. Ik heb het leuk met mijn collega’s en de eigenaren Martijn en Giulia waarderen me. Ik vind de stabiliteit toch ook wel fijn. Als je altijd op reis bent, moet je ook altijd op zoek naar werk. Misschien wil ik nog wel even weg. Twee weken of een maand, maar dan kom ik zeker terug!”

Het bevalt goed dus bij IN SYNERGY? Hoe ging het in het begin?

“In het begin was het veel nieuwe informatie die op me afkwam. Maar ze gaven me de tijd om het allemaal goed te leren. Als ik een foutje maakte, zeiden ze: dat is menselijk, daar leer je van. Ik vond het eerst bijvoorbeeld ook best spannend om de telefoon op te nemen. Dan was ik bang dat ik iets raars zei of zo, haha. Maar inmiddels ben ik daar zelfverzekerder in en ik kan ik alles helemaal zelfstandig.” 

Wat doe je zoal op een dag dan?

“Ik neem dus de telefoon op, maar doe ook veel administratie. En zodra klanten bij ons binnenkomen, is het mijn taak om ze op hun gemak te laten voelen. Dat vind ik heel leuk om te doen. Eigenlijk is iedere dag is anders. Mijn werktijden verschillen ook elke week, maar dat vind ik wel fijn. We hebben in ieder geval elke dag een uur lunchpauze en dan eten we gezellig met z’n allen.”

Lekker bezig! Waar ben je het meest trots op?

“Mijn vorige baan was in een kantine, die beheerde ik. Dan zie je ook wel eens mensen, maar dat was meestal wat oppervlakkig. Nu ik achter de receptie zit, praat ik vaker met verschillende mensen en merk ik dat ik er steeds beter in word. Als ik een foutje heb gemaakt en ik moet de mensen bellen om het op te lossen, heb ik daar helemaal geen problemen meer mee. Daar ben ik ook veel zelfverzekerder in geworden.”

Een mooie ontwikkeling volgens mij. Zijn er nog andere dingen waarin je graag wil doorgroeien?

“Ik heb best wel een talenknobbel: ik spreek Nederlands, Engels, Zweeds en Russisch. Maar in het schrijven van Engels en Nederlands zou ik wel wat beter willen worden. Ik heb nu bij mailtjes soms dat ik denk: kan ik dit wel zo zeggen? En naast mijn werk zou ik het leuk vinden om nog een opleiding te doen. Iets met gezondheid of creativiteit. Mocht het zover komen, dan staan Giulia en Martijn open om met mij in gesprek te gaan over dat ik bij IN SYNERGY kan blijven werken. Heel fijn dat ze daarin meedenken!”

Wat vind je het leukst aan werken bij IN SYNERGY?

“Alternatieve geneeswijzen vond ik altijd al interessant. Martijn heeft Chinese medicijnen gestudeerd, omdat hij acupunctuur doet. Ik kan dus bij hem terecht met al mijn vragen. Het hele team mag ook behandeld worden, maar dat vind wel een beetje eng, haha. Wat ook leuk is, is het contact met cliënten. Dan vertellen ze me bijvoorbeeld: “Toen ik op een bepaalde manier ging ademen, merkte ik dat alles los kwam.” Daar leer ik dan weer van en dat vind ik heel bijzonder. Dus Dewi: bedankt!”  

Ben jij ook toe aan een nieuwe baan? Misschien zit er iets voor je tussen onze vacatures. Je mag ons ook altijd een berichtje sturen. Dan hebben we het er eens over!

Over IN SYNERGY

IN SYNERGY is gespecialiseerd in chiropractie en acupunctuur. De praktijk zit sinds 2013 aan de Parklaan in Groningen, vlakbij het Oosterpoort Theater. Bij In Synergy werken alleen erkende chiropractors. Zo staan alle chiropractors ingeschreven bij het kwaliteitsregister SNRC en de beroepsverenigingen CCA en NVA. Ze gaan niet enkel voor pijnbestrijding, maar willen de problemen die de pijn veroorzaken oplossen.

Dewi Spoelman
Dewi Spoelman
Accountmanager

Telefoonnummer

0615582581

E-mailadres

werving@flexexpert.nl

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droombaan!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd