Succesverhaal: Pieter bij Siesling

Succesverhaal: Pieter bij Siesling

Rene Plat
Rene Plat
Leestijd 3 minuten

Pieter Doddema (25) uit Groningen werkt nu een half jaar met veel plezier bij Siesling in Eelde. Daar is hij industrieel reiniger in de buitendienst. Hij is er terechtgekomen via FlexExpert. We zochten hem weer eens op: hoe gaat het met hem en hoe bevalt het bij Siesling?

Hoi Pieter! Vertel: hoe ben je bij Siesling gekomen?

Voordat ik bij FlexExpert aanklopte, had ik al op veel verschillende plekken gewerkt. Maar nu vond ik het tijd voor wat anders. En daar heeft een jobcoach me bij geholpen. Via de jobcoach kwam ik in contact met FlexExpert en daar hadden ze een vacature die precies bij me past: bij Siesling dus.

Fijn dat het goed bij je past. Wat heb je hiervoor allemaal gedaan dan?

Echt van alles: bestrating, tuinaanleg, in de productie… Maar ik ben ook heftruckchauffeur en orderpicker geweest.

Maar nu dus industrieel reiniger bij Siesling. Wat doe je dan precies?

Schoonmaken, vooral bij grote fabrieken en bedrijven. Meestal beginnen we ‘s ochtends vroeg met een bakje koffie bij Siesling. Daar verzamelen we de materialen die we nodig hebben en vertrekken we naar de klus. We gaan aan de slag en rond half vier pakken we de boel weer in. Soms gaan we ook direct vanaf huis naar de klus of vanaf de klus direct naar huis.

Best wel specialistisch werk, of niet?

Ja, je hebt voor verschillende klussen verschillend materiaal nodig. Het werken met de hoogwerker moest even wennen. Dat was in het begin wel moeilijk. En alle verschillende technieken moest ik eerst ook echt even onder de knie krijgen haha, maar nu gaat dat allemaal goed. Mijn collega’s helpen me goed en we doen veel samen.

Klinkt gezellig! Wat is het leukste aan je werk?

Ik vind buiten werken heerlijk, en dat zit als industrieel reiniger gelukkig wel goed. Verder vind ik het ook prettig dat niet elke dag hetzelfde is. Elke klus is weer anders, dus elke dag doe ik ook wat anders. Die afwisseling is perfect voor mij. Daardoor kom ik ook wel eens bij een klus die minder leuk is. Maar dat maakt het juist uitdagend!

Dus je blijft nog wel even bij Siesling? Of andere toekomstplannen?

Ik ben zeker van plan om nog wel bij Siesling te blijven. Ik heb het helemaal naar m’n zin hier en ik denk dat ik nog genoeg kan leren de komende jaren. Het liefst wil ik een vast contract, zodat ik nog verder kan groeien in het bedrijf. En uiteindelijk wil ik ook graag een gezinnetje starten.

Zo, klinkt allemaal goed. Nog een vraagje: hoe vond je het om met FlexExpert te werken?

De communicatie verliep lekker vlot en er werd goed geluisterd naar wat mijn wensen waren. Als er iets is, kan ik altijd bellen en ik krijg altijd duidelijk antwoord op mijn vragen. Heel fijn dus!

Over Siesling

In 1959 begon Dirk Siesling als glazenwasser in de stad Groningen. Inmiddels is Siesling expert op het gebied van specialistische en industriële reiniging en verhuren ze ook hoogwerkers. Met de nieuwste technieken en klanten in de hele Benelux is Siesling een van de grootste dienstverleners in de branche. Maar dat warme gevoel van een hecht familiebedrijf? Dat zal altijd blijven.

Ook op zoek naar wat nieuws? We helpen je graag iets te vinden dat bij jou past. Bekijk onze vacatures of stuur ons een berichtje. Dan spreken we snel wat af! 

 

Rene Plat
Rene Plat
Accountmanager Techniek

Telefoonnummer

0611835715

E-mailadres

werving@flexexpert.nl

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar jouw droombaan!

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met ons.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Groot netwerk

Wij werken voor jou

Persoonlijk

Jij maakt het verschil

Payrolling

Maximaal ontzorgd